Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Càritas Tarragona) L'Escola Joan XXIII de Bonavista ha acollit la celebració de la clausura del curs d'auxiliar de muntatge i manteniment d'equips elèctrics i electrònics de Càritas Diocesana de Tarragona. Aquest curs ha estat complementat amb les formacions de curs de manipulació de càrregues amb toros elevadors impartit per Novatècnica, centre de formació i el curs d’AEQT.

Amb el curs acabat, Càritas Tarragona ha explicat que el 93% dels alumnes han finalitzat la formació. Un 60% ha trobat feina i una persona ha continuat la formació de Grau Mig en electricitat. Càritas també ha remarcat que el 100% dels alumnes han valorat molt satisfactòriament el curs pels coneixements que els hi ha aportat.

El curs ha contribuït a millorar la qualificació professional d’un grup de 15 persones, el 87% de les quals, són homes aturats de llarga durada. A més, la majoria d'ells, un 60 %, amb càrregues familiars, segons explica Càritas Tarragona. Quant a la nacionalitat dels alumnes, un 40% són espanyols, un 47% de Llatinoamèrica i un 13% del Magreb.

"Si pogués carregar al palet 700 kg d'agraïment, ho faria". Càritas ha fet públic alguns dels missatges d'agraïments dels alumnes del curs: "és un curs que recomanaré als meus coneguts i amics sense cap dubte".

El curs, homologat i amb certificat de professionalitat, ha arribat enguany a la 6a edició i ha tingut una durada total de 556 hores, de les quals 370 són teòriques, 65 de matèries transversals, 80 de pràctiques professionals no laborals, 23 de manipulació de càrregues i 18 del curs AEQT.

Totes aquestes formacions han estat possibles gràcies al finançament del Fons Social Europeu i la Diputació de Tarragona.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.