Salta al contenuto principale
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Bisbat d'Urgell) Aprofitant l’estada del president català del Moviment de gent gran, Vida Creixent, Sergi Òliba i esposa, a La Seu d’Urgell, la presidenta diocesana, M. Carme Ribes, d’Andorra, va convidar diversos grups de Vida Creixent del Pirineu i Andorra a una trobada de reflexió i amistat a la Residència de la Sagrada Família d’Urgell, a La Seu d’Urgell el dia 19 de juliol.

Hi va poder participar l’arquebisbe Joan-Enric Vives, així com algunes religioses, i una vintena llarga de membres de diversos grups del Moviment Vida Creixent, amb el consiliari diocesà, Manuel Pal.

Van tenir una exposició breu sobre les línies de força del recent document del Papa Francesc “Gaudete et Exsultate” sobre la santedat, aportada per Manuel Pal, i l’explicació per part del president del temari que serà reflexionat el curs vinent per tots els equips del Moviment, preparat de forma molt sintètica i suggeridora el jesuïta Jesús Renau.

El document compta amb “Testimonis de Jesucrist en el segle XX”, amb onze testimonis cristians molt ferms com sant Joan XXIII, santa Joana Beretta, Teilhard de Chardin, Antoni Gaudí, Cristina Kaufmann o Rosa Deulofeu, entre d'altres. Una pregària i un berenar en família van cloure la trobada.

Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.