Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Glòria Barrete –CR) Una agenda atapeïda i mil·limetrada al detall amb l'objectiu de visitar i conèixer una realitat salesiana "viva i rica". Ángel Fernández Artime, Rector Major dels salesians, ha estat durant setze dies voltant per l'Estat Espanyol, trobant-se amb salesians, cooperadors, educadors i joves. Unes visites de caire pastoral que han permès reflectir la diversitat i complexitat d'una congregació dedicada a l'educació dels infants i joves.

La darrera parada abans de tornar a Itàlia, Barcelona. Entre visita i visita, CatalunyaReligió.cat ha entrevistat el X successor de Don Bosco, el primer espanyol en ostentar el càrrec. Què pot aportar avui la vida religiosa, i com ser fidels al carisma de Don Bosco?

Una visita a l'editorial salesiana Edebé, una trobada amb el patronat de la universitat d'enginyeria -EUSS-, un diàleg amb tota la família salesiana que engloba a les Filles de Maria Auxliadora, els salesians cooperadors o les associacions d'Antics Alumnes, una visita al Centre Juvenil Martí-Codolar, Eucaristia a la residència d'avis i una trobada final amb els joves del Moviment Juvenil Salesià han copat la visita maratoniana d'Artime a terres catalanes.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.