Salta al contenuto principale

(Centre Edith Stein) Pasqua per a joves, universitaris i families. Ens trobarem a Begues per viure junts els dies de Pasqua. Uns dies de trobada familiar i comunitària en la que adults i joves tenen espais propis i celebracions conjuntes. La comunitat Passatge i el Centre Edith Stein us volem oferir uns dies per celebrar la Pasqua fora de la ciutat, en un entorn que ens permet descansar, gaudir d’una convivència i un diàleg distesos, i, viure la Pasqua amb profunditat, serenor i joia. L’exhortació La joia de l’evangeli, del papa Francesc, ens obre la porta per retrobar el PROJECTE DE JESÚS en el nostre present, en el “aquí” i “ara” de la nostra història personal i comunitària. Porta que s’obre per deixar entrar l’aire fresc que aquesta retrobada i, també, que ens convida a a ser una comunitat en sortida. Enviada.

La celebració començarà dijous sant a la tarda i acabarà diumenge de Pasqua al matí, i es farà al Centre d’espiritualitat Josep Manyanet, del municipi de Begues, comarca del Baix Llobregat, en una zona muntanyosa que permet viure en plena natura a pocs km. de Barcelona.

Les inscripcions ja es poden fer, cada dia, personalment, al carrer València 244, 3r pis, o trucant al 93 487 63 63.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.