Salta al contenuto principale
Catalunya Religió Mar 2/11/2010

La carta de benvinguda a Benet XVI a Catalunya publicada al diari italià Corriere della Sera va rebre el primer dia més d’un centenar de noves adhesions. El signants arriben a 150.

Entre les noves adhesions n’hi ha de persones vinculades a diversos àmbits eclesials, com escoltes, acció catòlica, claretians, jesuïtes, escolapis, o salesians, entre ells, els provincials dels franciscans i dels carmelites. També rectors de diverses parròquies.

Del món social destaca l’ex-degà del col·legi d’Advocats de Barcelona, Antoni Plascencia; l’editor d’Editorial Casals, Ramon Manté; el professor d’Esade Josep Maria Lozano; i el meteoròleg Tomàs Molina. En la llista també destaca un bon nombre de professionals liberals i professors d’universitat.

En l’àmbit polític també hi ha un nombre d’adhesions significatives com Jordi William Carnes, primer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona; Josep Poblet, alcalde de Vila-seca i president de la Diputació de Tarragona; Joan Antoni Barón, alcalde de Mataró, o l’eurodiputat Ramon Tremosa. També hi ha regidors de diversos municipis.

La carta de benvinguda a Catalunya ha tingut un ampli ressò en tots els mitjans de comunicació.

 

Temàtica
Institucions
Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Immagine
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.