Salta al contenuto principale
Catalunya Religió
Arrels Sant Ignasi Lleida
Arrels Sant Ignasi Lleida
Galeria d'imatges

CR Les altes temperatures que cada estiu pateixen a Lleida ha fet que la Fundació Arrels Sant Ignasi promogui una campanya de donacions per ser refugi climàtic per a les persones sense llar que atenen.

L’objectiu, recaptar diners per ampliar l'horari d'atenció al Centre Obert –centre de dia per a persones sense llar– per tal de poder obrir de 9:30h a 19:30h en horari ininterromput i també unes hores els caps de setmana.

Després de setmanes de campanya, actualment s’han convertit en refugi climàtic per a unes vint-i-dues persones al dia de mitjana. La Creu Roja els ha cedit uns matalassets perquè la gent que hi va pugui estirar-se i descansar de manera més confortable.

L’Álvaro és usuari d’Arrels Centre Obert. Per a ell, que fins a les dues del migdia no pot accedir a l’alberg on dorm, poder entrar a Arrels i passar les hores li va molt bé. “A la situació a la qual em trobo, em va molt bé poder cobrir-me de la calor, i alhora si necessito una dutxa, roba, o estar a la saleta llegint un diari, ho puc fer”.

“Estem satisfets de poder oferir aquest espai”, afirmen des de la Fundació. Tanmateix, reconeixen, “l'estiu només acaba de començar, i per tant encara queden gairebé dos mesos en els quals ens agradaria continuar oferint aquest servei”.

Els hi falta poc per assolir la xifra que s’han marcat, de deu mil euros, necessària per poder mantenir el servei durant tot l’estiu.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.