Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Blanquerna) Aquest dimecres Giorgia Miotto assumeix la direcció general de Blanquerna-URL en substitució d'Andreu Ibarz que el 31 d’agost conclou el seu segon mandat de cinc anys. El nomenament l’ha fet Salvador Pié, president de la Fundació Blanquerna i serà la primera vegada a la història de la institució en què una dona ocuparà la direcció general.

Miotto va néixer a Castelfranco, a la regió del Vèneto (Itàlia), l’any 1976. Es va llicenciar en lletres i filosofia clàssiques (llatí i grec) a la Universitat de Pàdua. Aquesta formació humanística li va facilitar l’accés a treballar en empreses tecnològiques que buscaven aquest tipus de perfil. Ha viscut i treballat a Amsterdam i a Dublín, on es va especialitzar en màrqueting. L’any 2004 va venir a viure a Barcelona. Fins ara, ha estat vicedegana d’Empresa i Innovació de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals (FCRI) Blanquerna-URL, professora associada de Business Management i Màrqueting de la FCRI, i professora visitant del Departament de Màrqueting de l’Emerson College de Boston. Té un Executive MBA per EADA Business School i una àmplia experiència professional en la gestió d'organitzacions. Ha publicat nombrosos articles de recerca d'aquest àmbit en revistes amb factor d'impacte, especialment sobre la legitimitat i l’ètica en les organitzacions.

La nova directora defineix així com afronta aquesta nova etapa professional: “Se’m va proposar un projecte molt interessant, de futur sòlid, amb uns pilars fonamentals i basat en uns valors molt forts. Formem professionals qualificats, amb altes perspectives d’ocupabilitat i capaços de tenir un impacte positiu en la societat. Els nostres reptes de futur seran la internacionalització, l'eficiència en els processos i la transferència de coneixement en l'àmbit acadèmic i professional, sempre en el compliment dels requisits de qualitat definits per l'administració pública”.

Temàtica
Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.