Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Bisbat de Lleida) La delegació de missions del bisbat de Lleida ha engegat una campanya de recollida de joguines destinada al projecte solidari Ciutat de la Felicitat que la Congregació Marta i Maria porta a terme a Guatemala. Víctor Espinosa, prevere col·laborador amb aquesta iniciativa, ha fet arribar una crida a causa de la situació que està travessant el país i preveu que “serà molt difícil que els infants de la Ciutat de la Felicitat puguin tindre un regal de reis”.

A la Ciutat de la Felicitat ara hi viuen uns 80 nens i nenes d'entre 0 i 18 anys. Aquests infants ja comencen a fer les seves cartes, en les que demanen una cosa que necessitin: roba, sabates i estris per l'escola i alguna joguina.

Des de la Ciutat de la Felicitat, les germanes i Espinosa estan buscant padrins per poder fer realitat la carta de cadascun dels infants. Una crida a la qual s’uneix el bisbat de Lleida, recollint del 3 de desembre al 10 de desembre joguines, noves, no bèl·liques, i no sexistes, de mida no massa gran que puguin cabre en una maleta, a la porta de la seu episcopal.

Dos voluntaris marxaran el vinent 15 de desembre a Guatemala i seran els encarregats de portar-ho fins a Guatemala. El bisbat també ha posat a la venta unes polseres solidàries, amb la recaptació de les quals compraran joguines per als infants de Guatemala.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.