Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Amics de Corbera) L'Associació Pessebre Vivent Amics de Corbera, entitat que s'encarrega d'organitzar el Pessebre Vivent de Corbera des de l'any 1962, estrena la 58a temporada el proper dissabte 30 de novembre.

El Pessebre Vivent de Corbera va assolir la passada temporada, la xifra rècord de 30.065 visitants, augmentant significativament el número de visitants que ja venia amb una evolució creixent en els darrers anys, amb 24.000 (2017) i 25.000 (2018). Aconseguir superar els 30.000 visitants de la passada temporada, en un context social com l'actual, es considera molt positiu per part de l'organització, i s'espera poder mantenir aquesta xifra per a la present edició.

La 58a temporada obrirà portes el proper dissabte 30 de novembre i romandrà obert tots els caps de setmana i vigílies de festius fins al diumenge 12 de gener de 2020. Es realitzaran un total de 49 representacions a la Penya del Corb, a Corbera de Llobregat.

El Pessebre Vivent de Corbera compta amb més de 250 voluntaris, dels quals més de 200 són actuants i la resta membres de l'equip d'organització. La gran majoria són veïns i veïnes del municipi que participen en l'esdeveniment i es converteixen, any rere any, en figures protagonistes del Pessebre.

El Pessebre s'organitza en un entorn privilegiat de més de 14.000m2 a la Penya del Corb de Corbera de Llobregat, en un circuit de més de 700 metres que els visitants van recorrent a peu, el que vindria a ser com passejar dins d'un pessebre a mida real. En el Pessebre s’interpretaren 15 escenes com ara: l'anunci de l'Àngel als pastors, el Naixement a la cova, la vida familiar a Natzaret, escenes d'oficis artesanals catalans o la típica tradició de fer cagar el Tió.

El Pessebre Vivent de Corbera promou la cultura i la tradició catalana i ha estat visitat, fins al moment, per 959.563 persones en més de 2.400 representacions, realitzades des de 1962. Com cada any, els diners recaptats es destinaran a la promoció i producció del Pessebre Vivent de l'any vinent, per tal de mantenir les tradicions catalanes a ple foc i esdevenir un clar dinamitzador cultural i social del país.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.