Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Entrecultures) La VII Cursa solidària "Corre per una causa, corre per l'educació" organitzada per Entreculturas Espanya, que s'està celebrant per 13 ciutats de l'estat, arribarà a Barcelona el pròxim 15 d'abril.

És la VII edició d'aquesta cursa a Barcelona, amb l'objectiu de sensibilitzar a la població sobre la importància que totes les persones puguin tenir una educació de qualitat i un present i futur digne. Cada any els fons recaptats amb les inscripcions i les empreses col·laboradores es destinen a un projecte educatiu d'Entrecultures a algun país d'Amèrica llatina o d'Àfrica.

En aquesta edició els fons recaptats aniran destinats a l'accés a l'educació i activitats esportives i d'oci per a joves, nens i nens de Maban, Sudan del Sud, Àfrica. Maban és a la zona nord-est de Sudan del Sud, hi viuen 135.000 refugiats sudanesos juntament amb 15.000 desplaçats interns. Fugen de conflictes de llarga durada que viuen tant a Sudan com a Sudan del Sud.

Segons les Nacions Unides, més de 3 milions de persones s'han vist forçades a fugir de les seves llars, 1,8 milions de persones estan desplaçades a l'interior del país i 1,4 milions de persones refugiades a països veïns. L'objectiu general del projecte és contribuir a millorar el benestar i la qualitat de vida de més de 4.000 nens, nenes i joves desplaçats, refugiats i locals mitjançant l'accés a la seva educació i a la seva participació en activitats de lleure i esportives.

Temàtica
Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.