Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(La Salle) La proposta formativa de La Salle Mollerussa inclourà a partir d’ara Cursos per a famílies, amb l’objectiu d’enfortir vincles afectius i reforçar la implicació de totes les parts en l’educació formal dels alumnes. Lainiciativa neix de l’èxit d’un curs d’anglès per adults que va començar el passat setembre i respon a una petició feta pels mateixos pares i mares del centre. L’oferta s’amplia ara amb l’entrada de vídeo i informàtica per a gent de totes les edats, siguin o no inscrits de La Salle. Pel que fa a l’anglès, els alumnes podran triar entre dos nivells, l’inicial i el de perfeccionament.

Des de La Salle Mollerussa estan convençuts que aquest projecte representa una proposta innovadora i integradora per a l’escola, amb matèries atractives i a un cost baix, de només 20€ al mes. El professorat dels cursos són docents del propi centre, fet que ajudarà a donar a fer conèixer l’estil propi i el projecte educatiu de les escoles de La Salle. A més, també s’ha volgut trobar una fórmula que acrediti l’aprenentatge dels assistents, per això s’han lligat els cursos d’informàtica amb els exàmens de la Generalitat ACTIC i es donarà l’opció als estudiants d’anglès de presentar-se a les proves de Cambridge. Pel que a la formació de vídeo, estarà estretament lligada al projecte Qbic.tv i portaran com a títol “Fes els teus reportatges”.

Consulteu els trítptics que han publicat per a fer difusió dels cursos: davant, darrere

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.