Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(CR) Ja ha sortit a la venda la versió catalana del llibre del papa Jesús de Natzaret. La Infància de Jesús editat per l'Editorial Claret. El llibre es pot trobar tant a la mateixa llibreria com a la llibreria on-line.

Un complert resum dels continguts del llibre La infància de Jesús el podeu trobar a “31 preguntes sobre la infància de Jesús, 31 respostes de Benet XVI” que publica el bloc B16-Links. Entre altres, respon qüestions com el perquè del nom de Jesús; el perquè no coincideixen les genealogies dels evangelistes Mateu i Lluc; la veritat històrica del naixement virginal de Jesús; el perquè Josep i Maria van a Betlem; on va néixer; o qui eren els Mags que van a adorar al Nen.

Segons les paraules del papa Benet XVI, aquest nou llibre no es tracta del tercer volum, sinó d’alguna cosa com una avantsala als dos anteriors volums sobre la figura i el missatge de Jesús de Natzaret, tractant d’interpretar, en diàleg amb els exegetes del passat i del present, el què Mateu i Lluc narren al començament dels seus evangelis sobre la infància de Jesús.

Aquest darrer llibre es compon de quatre capítols, un epíleg i una breu premissa.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.