Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Aquest dimarts el Grup de Treball Estable de Religions ha organitzat una Jornada de Formació sobre l’aplicació de la Llei de Centres de Culte. El passat juliol es va aprovar el reglament que desplega aquesta llei i els centres de culte ja existents disposen d’un termini de 5 anys per a adaptar-s’hi. El nou reglament regula les condicions tècniques i materials mínimes de seguretat, salubritat, accessibilitat, protecció acústica, aforament i evacuació amb que han de tenir aquests centres.

La Jornada vol donar respostes a l’aplicació del reglament i recollir la situació actual dels centres de culte a Catalunya, com els afecta l’aplicació d’aquesta llei, i les eines necessàries per adaptar-s’hi.

En la jornada hi participaran membres de diverses confessions (baha'is, budistes, catòlics, jueus, musulmans, ortodoxos, siks, protestants, taoistes...) i experts en el tema. És una sessió gratuïta i oberta a totes les comunitats. També s’hi presentarà l’informe anual sobre la Convivència Religiosa a Barcelona. La directora general d’Afers Religiosos tancarà la sessió.