Salta al contenuto principale
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
Edifici Docent Sant Joan de Déu - Aula 10
Adreça (carrer i número)
Carrer de Sant Rosa, 39-57
Telèfon
933027013
Municipi
Esplugues de Llobregat
Preu
206.00
Nom de l'entitat organitzadora
Fundació Escola Cristiana de Catalunya
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment
Temàtica

Per saber-ne més

Documents adjunts Media

Identitat de gènere

Les qüestions relatives a la identitat de gènere han canviat notablement en els darrers anys. Les escoles no són alienes a aquesta realitat i sovint s’hi viuen situacions que poden suposar un conflicte de valors i que podrien fins i tot dur a una vulneració dels drets de les persones.

Per això, calen coneixements, habilitats i actituds per poder fer-hi front de la manera més prudent i respectuosa amb les persones.

La formació té l’objectiu de dotar de coneixements i habilitats als participants per poder acompanyar a altres docents que requerixin el suport per treballar en les aules.

Destinataris:

Coordinadors del departament psicopedagògic i d’Orientació, responsables del departament de pastoral i docents de qualsevol etapa educativa interessats en adquirir coneixements i habilitats per treballar amb les persones.

Formadors:

  • David Lorenzo Izquierdo. Doctor en Humanitats i Ciències Socials (àrea d’ètica i Filosofia Moral). És professor d’Antropologia i ètica a l’Escola d’Infermeria Sant Joan de Déu (Barcelona) i membre de l’equip acadèmic de l’Institut Borja de Bioètica-URL.
  • Francesc Torralba i Rosselló. Doctor en Filosofia; en Teologia; en Pedagogia; i en Història, Arqueologia i Arts Cristianes. És autor de nombroses publicacions i director de diverses revistes acadèmiques. També és membre de diverses institucions acadèmiques nacionals i internacionals. Dirigeix la Càtedra Ethos d’ètica aplicada a la Universitat Ramon Llull i és catedràtic de la mateixa universitat. És president de diversos comitès d’ètica i membre de l’equip acadèmic de l’Institut Borja de Bioètica-URL.
  • Margarita Bofarull Buñuel. Llicenciada en Medicina y en Teologia i màster en Teologia Moral. És professora de la Facultat de Teologia de Catalunya i de la Universidad Centroamericana José
  • Simeón Cañas (UCA) de El Salvador. És membre de la Pontifícia Acadèmia per la Vida, presidenta del Institut Borja de Bioètica-URL y del Comitè d’Ètica Assistencial de l’Hospital Sant Joan de Déu
  • (Esplugues de Ll.).
  • Eva Aguiló Samitier. Enginyeria Tècnica en Telecomunicacions i Enginyeria Superior en Electrònica. Professora de FP de Salesians de Sant Vicenç dels Horts i des de 2015 Directora titular del centre. En el 2019 directora acadèmica dels diferents centres iFP (Innovación en Formación Profesional – Grupo Planeta). En el 2021, s’incorpora a la Fundació Escola Cristiana de Catalunya com a responsable de l’àrea pedagògica i representant de la titularitat de les escoles de la Fundació Narcís Jubany.

CONSULTEU EL PROGRAMA

INSCRIPCIONS

Per saber-ne més: Identitat de gènere, una proposta formativa de la Fundació Escola Cristiana per aquest estiu

Correu electrònic
formacio@escolacristiana.org