Dia:  Domenica, 17 de Ottobre
Hora:  a les 11:30
Lloc:  Església parroquial de la Puríssima Sang . Reus
Organitza:  Reial Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist de Reus
Església parroquial de la Puríssima Sang
Plaça de la Puríssima Sang, 43204, Reus
Eucaristia/ Culte

En memòria del beat Josep Gomis i Martorell, a Reus

SOLEMNE MISSA EN MEMÒRIA DEL BEAT JOSEP GOMIS MARTORELL

L’acompanyament musical anirà a càrrec de l’escolania i capella de la Reial Congregació.

Al finalitzar la celebració, cant dels Goigs del Beat Gomis, obra del Mestre Josep Enric Peris.

Des de la Reial Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist de Reus us volem informar que, com ja és tradició, el proper diumenge 17 d'octubre de 2021, a dos quarts de dotze del matí (11:30h) i al Temple de la Reial Congregació, se celebrarà la Missa Solemne anual en memòria del Beat Josep Gomis Martorell, qui va ésser Prefecte de la Reial Congregació durant els anys trenta del segle XX i va esdevenir màrtir per la Fe. Aquest any commemorarem el 8è aniversari de la seva beatificació, celebrada el dia 13 d’octubre de 2013.

En acabar l'Eucaristia, l’Escolania, Cor Jove i Capella del Sant Crist de la Sang interpretaran solemnement els goigs en honor al Beat Josep Gomis Martorell, obra del mestre Josep Enric Peris.

L’acte es realitzarà seguint totes les mesures dictades per les autoritats sanitàries competents. Encomanant-nos tant nosaltres com les nostres activitats al Sant Crist de la Sang, seguirem fent pregària davant de la Venerada Imatge del Sant Crist de la Sang per les persones afectades per la pandèmia i per les seves famílies.