Dia:  Sabato, 2 fins domenica, 3 de Novembre
Hora:  de 12:00
Hora:  a 15:30
Lloc:  Montserrat
Organitza:  Abadia de Montserrat
Monestir de Montserrat, 08199, Montserrat
Taller

Cap de setmana per agnòstics a Montserrat

L’Hostatgeria del Monestir de Montserrat ofereix per segona vegada un cap de setmana a persones agnòstiques, perquè comparteixin els valors de la vida monàstica, uns valors que poden ser útils en el seu dia a dia.

(Abadia de Montserrat) Aquesta activitat, que s’emmarca dins de la sèrie de propostes que organitza l’hostatgeria monàstica, començarà el dissabte 2 de novembre, a les 12h, i acabarà el diumenge 3, després de dinar. Està oberta a homes i dones, sols o amb parella, a persones que no estiguin vinculades a l’Església, però que siguin receptives a allò que se’ls pugui oferir, que donin importància als valors sense sentir-se creients.

Entre les activitats que realitzaran durant aquests dos dies hi ha una passejada nocturna pel jardí del monestir, una caminada per la muntanya, l’assistència a una pregària de la comunitat de monjos, i una xerrada d’un monjo sobre els valors de la vida monàstica. Els àpats seran a l’interior del monestir i l’allotjament, a l’hostatgeria. Els interessats s’han de posar en contacte amb Sergi d’Assís Gelpí a través del correu electrònic hostatgeriademontserrat@gmail.com.