Salta al contenuto principale
Catalunya Religió
Nelida Andres Castroviejo

(Companyia de Maria) L'Equip General de la Companyia de Maria ha comunicat aquest dilluns el nomenament de Nélida Andrés Castroviejo com a Superiora Provincial de la nova Província del Mediterrani per als pròxims tres anys.

La nova Província comença la seva singladura el pròxim dia 31 de juliol, festivitat de Sant Ignasi de Loyola, amb el desig d'ampliar la mirada i el cor més enllà de les fronteres que fins ara han conformat les Províncies d'Espanya i Europa.

Davant seu, afirmen, "el repte de construir entre totes aquesta nova realitat que ens permetrà donar resposta a les necessitats de missió que anem descobrint en la mesura en què ens deixem guiar pel que vol Déu".

Com expressa Rita Calvo Sanz, Superiora General, “la complementarietat és el que ens permet comptar amb una visió més àmplia i precisa de la realitat, en ella també trobem la necessària fortalesa per a fer front amb esperança als desafiaments que la vida ens va presentant”.

Comença en aquest moment el discerniment per al nomenament de l'Equip Provincial que es tancarà el mes de setembre.

Temàtica
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.