Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Abadia de Montserrat) Les persones agnòstiques tenen la possibilitat de viure un nou cap de setmana al Monestir de Montserrat. El dissabte 6 i el diumenge 7 de novembre tindrà lloc a l’hostatgeria del monestir la quarta trobada per a dones i homes no-creients, perquè puguin compartir els valors de la vida monàstica. Uns valors que des de Montserrat entenen que poden ser útils en el dia a dia i per això els obren a tothom. Serà una activitat dedicada, exclusivament, a persones que no estiguin vinculades a l’Església, però que siguin receptives a allò que se’ls pugui oferir, que donin importància als valors sense sentir-se creients.

Una de les activitats principals del cap de setmana és la vetlla de silenci, que es tindrà lloc el dissabte 6 de novembre a la nit. “I és que el silenci és un valor universal, que s’està perdent i que hem de recuperar, perquè té un valor terapèutic per a tothom”, afirma el monjo Vicenç Santamaria, que la dirigirà.

En el programa d’activitat previst al cap de setmana per a persones agnòstiques també hi ha una caminada per la muntanya, l’assistència a una pregària de la comunitat de monjos, i compartir una tarda de diàleg sobre els valors de la vida monàstica, a partir d'una presentació de Pau Valls, que n’és coordinador, qui afirma que “Montserrat pot ser un lloc idoni per trobar les respostes a moltes preguntes”.

Els interessats a poder participar en aquest cap de setmana per a agnòstics al Monestir de Montserrat han d’escriure un correu a agnosticsmontserrat@gmail.com. A partir de la petició hi haurà un contacte entre el monjo que dirigeix l’activitat i la persona interessada, per telèfon o via correu, per certificar la inscripció.

Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.