Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Glòria Barrete –CR) La religiosa teresiana i autora del llibre Els secrets de la badia, Victòria Molins, ha participat com a convidada especial en el club de lectura 'Amb fe de llibres'. Una novel·la de ficció, un thriller, ambientat entre Barcelona i Angola, que posa de relleu la importància de denunciar temes complexos mitjançant la paraula. La corrupció endèmica, les desigualtats socials del país, el compromís vocacional i una història d'amor són el context triat per la Viqui per anar embastant una història propera, senzilla i plena de matisos.

►Podeu recuperar la conversa aquí.

I és que si hi ha algú que pugui parlar del món de la pobresa, de la missió o de la vida familiar és la Victòria Molins. Amb certs paral·lelismes biogràfics, la protagonista del llibre va fent el seu camí vital ple de valors intrínsecs com són la fe, el compromís, la justícia, la denúncia social o el valor de la família. “Tenia un interès molt gran per mostrar el valor i la importància de la vida familiar”, ha reconegut Molins. També en el diàleg establert en el club de lectura han sorgit temes de fons com són el món de la marginació i alguns dilemes ètics. “Els qui ens dediquem al món de la marginació sabem que no som redentors”, ha expressat Molins.

La propera trobada és el 6 de juliol a les 18 h via online on es comentarà el llibre Fites. Dietari espiritual d’un home d’acció, de Dag Hammarskjöld.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.