Salta al contenuto principale
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(CR) La Fundació del Convent de Santa Clara signa un conveni amb la Sareb per llogar vuit pisos en règim de lloguer social. Els habitatges aniran destinats a persones en risc que estan en els programes de la Fundació.

La Sareb, una societat creada el 2012 amb l’objectiu de sanejar el sector financer espanyol gestionant els immobles provinents de bancs rescatats amb diners públics, ha assumit part de la restauració dels pisos llogats. Les constructores del Cardoner i el Grup Calaf han assumit la rehabilitació i la posada a punt dels pisos.

La Fundació Fidem, iniciativa del teixit empresarial, s’ha implicat en aquest programa de la Fundació del Convent de Santa Clara i assumirà el cost del lloguer dels habitatges.

Actualment la Fundació del Convent de Santa Clara atén a més de 2.000 famílies de Manresa. Dona un sostre a 113 persones més les aproximadament 30 persones que viuran als pisos que ja estan assignats.

Des de la Fundació s’avisa de l’augment alarmant de persones en situació de pobresa i vulnerabilitat i es demana un Pacte de País per fer front a aquesta situació que empitjora dia rere dia.

A les llargues cues de persones i famílies que demanen aliment, se suma la immensa quantitat de persones en “situació desesperada”, afirmen, que demanen un sostre i que viuen al carrer o que estan a punt de ser desnonades.

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.