Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Frater) El proper 31 de gener clourà el termini per a poder lliurar originals al 38è Concurs de Narracions FRATER, convocat anul·lament per la Fraternitat Cristiana de Persones amb Discapacitat, amb el suport i col·laboració de la Diputació, la Paeria i el departament de Treball, Afers Socials i Família. Des de fa dos convocatòries, el Concurs pretén tanmateix recordar i fer memorial de qui va ser durant uns anys el seu consiliari Martí Sandiumenge i impulsor alhora d’aquest Concurs.

Les bases

La narracions, d’acord amb les Bases del Concurs, que poden ésser escrites en català i castellà, han de ser inèdites i originals. Pel que fa a la temàtica ha de tractar sobre el món del malalt i/o minusvàlid.

El Concurs té previstes tres categories: Adults, Juvenils i Infantil, per els quals s’han distribuït dos primers premis per cada categoria, amb dotació econòmica, així com lots de llibres que seran lliurats als autors guardonats.

Els premis

El premis d’aquest Concurs de Narracions FRATER, seran atorgats als seus guanyadors, en el decurs del ja tradicional Dinar Literari, que tindrà lloc a l’entorn de la festa de Sant Jordi.

En l’edició 37 del passat any, van obtenir el primer premi de la secció adults Albert Guiu, de Flix per la narració “La Mitja Marató” i Josep Víctor Gay, de Girona per “L’home del contenidor”. Pels que fa a juvenils el primer premi fou per a Aina Vallejo per “Un supervivent” i Anna Escola per “Sempre queda records”. Tots dos alumnes de l’INS Balaguer.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.