Salta al contenuto principale
By Jordi Llisterri i Boix .

Poques vegades costa tant trobar una foto. Gràcies a internet estem molt ben acostumats a trobar una foto de qualsevol tema per acompanyar un article. Per això, vam pensar que seria fàcil. Però no.

Pel Foc Nou d’aquest Agost vam demanar als bisbes de Catalunya que ens expliquessin què feien a l’estiu. Una mica tipus “Lecturas” episcopal. La majoria ens van contestar sense problema. Però per acompanyar l’article volíem una foto de cada bisbe que no tingués a davant un micròfon. És a dir, ni presidint un acte, ni presidint una missa. Doncs en moltes webs dels bisbats va ser pràcticament una missió impossible. Al final, gràcies a l’ajut de les delegacions de mitjans dels bisbats més o menys ho vam trobar tot.

Però no és fàcil trobar un foto simpàtica d’un bisbe. Proveu amb el Google. Aprofitant el tema, no farem ara el rànquing sencer de bisbes simpàtics. Estem a l’agost i no es tracta de prendre mal. Amb tot, val la pena destacar la que vam trobar a la primera, la del bisbe de Lleida, Joan Piris, en unes colònies d’estiu. Un foto que bé val un article.

Si-us-plau, volem més fotos de bisbes entre la gent, conversant, al seu despatx, en reunions, entre joves, d’excursió, anant amunt i avall..., el que fan cada dia. No només de predicar davant d’un micròfon viuen els bisbes.

Gruppi

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.