Salta al contenuto principale
Catalunya Religió
(Llibreria Claret) Aquest dilluns a la Sala Pere Casaldàliga tenia lloc el primer «Cafè de l’autor» amb en Xavier Melloni. Aquesta activitat sorgeix de les ganes d’apropar autors i lectors, oferint a totes les persones interessades i amb la inquietud d’aprofundir en un tema concret, l’oportunitat de poder conèixer millor un determinat autor.
Amb aquesta finalitat la Llibreria Claret proposa aquesta nova activitat que pretén apropar, tot prenent un cafè, els autors amb els seus lectors. Els participants tenen l’opció de desvetllar aquelles incògnites que sorgeixen durant la lectura d’un llibre, xerrar d’anècdotes i curiositats que acostumen a quedar en l’imaginari, reflexionar sobre diferent temes d’interès... en definitiva afavorir el contacte entre uns i altres en un format diferent de presentació, molt més proper i en un ambient distès.
El Xavier Melloni era el primer autor convidat a participar-hi i la seva presència va congregar a un bon grup de persones que atretes per la publicació del llibre «Voces de la Mística II» de Herder Editorial, volien formar part d’aquest diàleg.
L’activitat va estar valorada molt positivament tant per l’autor, com pels lectors que hi van participar, així com per la Llibreria i l’Editorial.
L’objectiu és organitzar trimestralment un «Cafè de l’autor» amb diferents autors rellevants en les seves respectives matèries, propers i bons comunicadors, i que hagin presentat recentment una novetat editorial.

La propera sessió es farà durant el mes de setembre.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.