Vés al contingut

notícies relacionades

Tres autors, nou propostes per Sant Jordi

(CR) Arribant a Sant Jordi presentem algunes propostes. Hem demanat a tres autor que presenten llibre per aquest Sant Jordi que ens facin les seves recomanacions.

"Vam fer l'únic diari del món sobre el Concili i el primer en català durant el franquisme"

(CR) Durant els anys del Concili el llibreter Pere Fàbregues va viure una  aventura extraordinària que explica en aquest testimoni que tanca la sèrie de Memòria del Vaticà II: "Vam fer l'únic diari del món sobre el Concili i el primer en català durant el franquisme". És el Diari de Concili que van publicar des de l'editorial de la seva família, la Llar del Llibre, llavors anomenada el Hogar del Libro.

Francesc conversa sobre la misericòrdia amb el periodista Andrea Tornielli

(CR/Claret) Des de dimarts ja es pot adquirir el nou llibre del papa Francesc a la llibreria Claret. El nom de Déu és Misericòrdia és un llibre que neix a iniciativa del periodista del Vaticà Andrea Tornielli, i signat pel papa. Colpit per la seva primera homilia després de ser nomenat papa, el 17 de març de 2

Claret per Sant Jordi: trobar el millor llibre per a la millor persona

(Laura Mor –CR) "Poder trobar el millor llibre per poder-lo regalar a la millor persona". És l'oportunitat que ofereix enguany la Llibreria Claret per la diada de Sant Jordi. Amb aquesta voluntat de prescripció, els llibreters d'arreu del país exposaran dijous en botigues i parades el seu particular catàleg. Des de CatalunyaReligió.cat hem demanat a Claret, llibreria especialitzada en religió i humanitats, que recomani alguns títols als nostres lectors.

Èxit en el primer «Cafè de l’autor» organitzat per la Llibreria Claret

(Llibreria Claret) Aquest dilluns a la Sala Pere Casaldàliga tenia lloc el primer «Cafè de l’autor» amb en Xavier Melloni. Aquesta activitat sorgeix de les ganes d’apropar autors i lectors, oferint a totes les persones interessades i amb la inquietud d’aprofundir en un tema concret, l’oportunitat de poder conèixer millor un determinat autor.  

panoràmica

Veure la fe