Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Blanquerna) La Comissió per a la Identitat i Missió de Blanquerna, que es va constituir aquest abril en el marc de la reunió del patronat de la institució, ha celebrat la seva primera sessió de treball. La comissió analitzarà, prioritzarà i avaluarà les diverses accions i activitats dels eixos de la Càtedra Ramon Llull: acadèmic, pastoral, acció solidària i formació en la identitat. També desenvoluparà un espai de reflexió interna i de propostes. L’objectiu és vetllar pel desplegament i la referència de l’ideari en la quotidianitat considerant tres contextos prioritaris –cultural, universitari i eclesial– per afavorir-ne la integració harmònica en el nou pla estratègic. La sessió de treball ha estat aquest 20 de setembre.

La comissió té una caracterització orgànica singular per la seva vinculació a estaments i agents de la institució: Patronat de la Fundació Blanquerna, consell de direcció, equip de pastoralistes i instàncies de la diòcesi. El 50 % dels participants són membres del patronat: Salvador Pié, Begoña Guerrero i Cori Casanova. També en formen part Josep Maria Carbonell, degà de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de Blanquerna, Juan Ramon La Parra de l'equip pastoral i Andreu Ibarz, comissionat i membre del consell pastoral de la diòcesi. També s’ha creat la figura del comissionat per a la Identitat i Missió de Blanquerna, que ocuparà Ibarz, que assumeix la responsabilitat de dirigir, orientar i animar de manera transversal aquests àmbits amb una clara orientació pastoral i educativa. Per afavorir la coherència i el lligam dels diversos projectes i accions, el comissionat és, alhora, el director de la Càtedra Ramon Llull.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.