Salta al contenuto principale

Immagine rimossa.(Universitaties) El dijous de la setmana que ve, dia 27 de febrer, a les 14:15h del migdia, MICRO-CONFERÈNCIA de Claustre Solé amb el títol “El Senyor és el meu pastor:” No em manca res? Em guia per camins segurs? Una reflexió entorn del salm 23.
El pròxim dijous dia 27 de febrer, a les 14:15h del migdia, MICRO-CONFERÈNCIA de Claustre Solé amb el títol “El Senyor és el meu pastor:” No em manca res? Em guia per camins segurs? Una reflexió entorn del salm 23.
La micro-conferència serà de 14:15h a 14:30h, i en acabar es faran els 15 MINUTS AL COR, la pregària de quinze minuts que diàriament es realitza al Cor de Barcelona, al cor de la Jornada, amb l’objectiu d’anar al cor d’un mateix. Mª Claustre Solé és doctora en Teologia, especialista en Bíblia. En acabar, les persones que ho vulguin podran dinar amb entrepans, de forma gratuïta, per poder tornar a la feina ràpidament sense haver d’aturar-se a dinar a fora.

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.