Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Obra Social "la caixa") L'Obra Social "la Caixa" ha obert la convocatòria als projectes d'acció social i interculturalitat. El termini està obert fins el proper 8 de maig i té com a objectiu donar suport a projectes d'accions socials que garanteixin la igualtat d'oportunitats per a totes les persones, amb la finalitat de promoure una societat present i futura més justa i cohesionada a partir de aspectes com l'educació en valors, la prevenció del consum de drogues o la prevenció de les diferents formes de violència.

L'Obra Social "la Caxia" té entre les seves prioritats el suport a entitats que treballen de forma solidària per millorar la qualitat de vida dels col·lectius vulnerables. Fidel a aquesta premissa, l'entitat promou diferents convocatòries d'ajuts a entitats socials sense ànim de lucre que desenvolupen projectes adreçats a atendre les necessitats de les persones socialment més desfavorides i s'adapten a les mancances específiques i necessitats de cada territori.

El Programa d'Ajudes a Projectes d'acción social i interculturalitat col·labora amb organitzacions sense ànim de lucre que tenen per finalitat la millora de la qualitat de vida de les persones que més ho necessiten.
El 2013, l'Obra Social "la Caixa" destinarà més de 16 milions d'euros a les seves diferents convocatòries d'ajuts.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.