Salta al contenuto principale
Catalunya Religió Lun 1/10/2012

(CR) Ramon Oller, un expert en comunicació i en gestió empresarial i amb una àmplia trajectòria internacional, ha estat nomenat nou delegat de mitjans de comunicació de l’arquebisbat de Barcelona. El cardenal Lluís Martínez Sistach ha escollit un alt perfil tècnic, gestor i expert en noves tecnologies per substituir a Sergi Rodríguez. Ramon Ollé Ribalta, casat i pare de família, ha estat els darrers anys vinculat a La Salle -actualment és president de l’Escola de Negocis i Enginyeria La Salle- i ha iniciat la preparació per ser ordenat diaca permanent. És enginyer de Telecomunicacions per l’Escola d’Enginyeria i Arquitectura La Salle i llicenciat en Teologia per la Facultat de Teologia de Catalunya. També és diplomat en Estudis avançats en organització d’empreses, per la Universitat Politècnica de Catalunya i en Estudis avançats en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona.

Ramon Ollé Ribalta va néixer a Barcelona el 1950. Ha realitzat estudis d’especialització en gestió industrial i empresarial en diverses universitats dels Estats Units i de Suïssa. Ha estat gerent de la Universitat Oberta La Salle, a la que segueix vinculat i ha tingut càrrecs directius en diverses empreses de tecnologies de la comunicació.

També ha format part del Patronat de la Universitat Ramon Llull i és membre, entre altres organismes, del Consell Asessor de la European Association for Internacional Education (EAIE), de la International Advisory Board d’ESADE Business Scholl, del Consell Executiu d’EICTA, organització industrial europea que representa la indústria de la tecnologia digital a la Unió Europea, i de Talència, agència de recerca de la Generalitat de Catalunya.

Ha dirigit seminaris i ha pronunciat nombroses conferències sobre els temes de la seva especialitat i és autor de diverses obres sobre comunicació i gestió empresarial en anglès, alemany i castellà. En aquesta darrera llengua ha publicat Conversaciones empresariales (Mobil Books), La empresa responsable (Editorial Claret) i Ángeles en el trabajo (Editorial Urano).

A la diòcesi de Barcelona, Ramon Ollé és col·laborador de la Delegació Diocesana de Pastoral Familiar, de manera especial en el Servei d’atenció a persones separades i divorciades, presentat el passat febrer a la parròquia de la Mare de Déu de Núria.

 

 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Immagine
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.