Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Eloi Aran / CR) Segons explica Toni Roman, de la Delegació de Pastoral Juvenil de l'Arquebisbat de Barcelona, tot està a punt per a que més de 1.000 joves es trobin amb el Sant Pare el diumenge al matí a la Sagrada Família, per als qui tindrà unes paraules després del res de l'àngelus.

Mentre que els autocars de joves d'altres diòcesis catalanes desembarcaran a la cantonada dels carrers Lepant i Sant Antoni Maria Claret, alguns dels joves de la delegació barcelonina s'han donat cita el diumenge a la parada de metro de la Monumental (L2) a dos quarts de vuit del matí. A les 9, tothom ha d'estar situat al seu lloc per rebre al papa, que farà donarà la volta a la Sagrada Família amb papamòbil abans d'entrar al temple.

Els joves catalans es faran visbles a la façana del naixement de la Sagrada Família darrera una pancarta amb el lema "Ens veiem a la JMJ - SIJ" fent referència a les Jornades Mundials de la Joventut que es celebraran el proper estiu a Madrid a la qual col·labora el Secretariat Interdiocesà de Joves (SIJ), l'organisme de l'Església catalana que aplega els grups i delegacions de joventut.

Aquesta trobada amb el Sant Pare ha estat preparada amb diferents iniciatives com l'Escola de Pregària o la trobada juvenil  Estació d'Enllaç, la darrera de les quals es va desenvolupar a la Sagrada Família sota el lema "El somni de Gaudí", narrat per l'actor Joan Pera.

El SIJ ha aprofitat la trobada amb el Sant Pare per organitzar una jornada per als joves de les diòcesis catalanes. Després de l'àngelus es dirigiran al col·legi marista del Passeig de Sant Joan per fer l'àpat i, posteriorment, es presentarà la dinàmica "El SIJ camina cap a la JMJ". La trobada finalitzarà a les quarts de quatre.