Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(CR) El club de lectura de Catalunya Religió, Amb fe de llibres, organitza aquest proper dimarts 1 de juny a les 18 h la seva segona sessió amb el comentari del llibre Els secrets de la badia, de Victòria Molins. La religiosa teresiana, autora de la novel·la de ficció, s’unirà a la conversa online amb els participants del club.

La religiosa Victòria Molins ha escrit al llarg de la seva vida una seixantena llarga de llibres. Sobre santa Teresa, sobre temes religiosos o del món de la marginació. Cap, fins el 2019, havia estat una novel·la, i concretament un thriller, fins als Secrets de la badia, editat per Columna.

La primera novel·la de la religiosa té com a protagonista la Míriam, una jove metgessa barcelonina de 24 anys, a qui li canvia la vida quan decideix anar-se’n uns mesos a un hospital d’Angola. Una novel·la que parla de corrupció, de drogues, de pobresa extrema, però també d'amor, d'ètica i de sentiments.

Amb fe de llibres proposa llegir obres que permeten generar un espai de lectors interessats en connectar i connectar-se, en cercar també la fe en els llibres, sempre amb la mirada posada en l’actualitat i la realitat que ens envolta i configura. Una proposta lectora per aquells qui busquen i troben, també raons i arguments, històries, personatges o escenes que il·luminen creences i les fan més fondes i sòlides.

Per fer-ho algunes de les sessions compten amb convidats especials que donaran el contrapunt a la lectura escollida, com és el cas del proper dimarts 1 de juny amb la participació especial de Viqui Molins. Per poder participar-hi de la sessió cal enviar un correu electrònic a llibres@catalunyareligio.cat

El club de lectura, que es va iniciar el dimarts 4 de maig amb la lectura del darrer llibre Paraules d’Arcadi. Què hem après del món i com podem actuar, segueix al mes de juny amb la novel·la de ficció Els secrets de la badia, i finalitzarà el curs al juliol amb el llibre Fites. Dietari espiritual d’un home d’acció, de Dag Hammarskjöld.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.