Salta al contenuto principale
(Maristes) Crec en la Quaresma i en l'oportunitat que ens dona per a renovar les nostres forces i les nostres voluntats. Crec en aquest camí il·lusionant i exigent que m'apropa a la Festa de la Reconciliació. Crec en tots els propòsits que faig per a viure una Quaresma diferent i a no malmetre un altre any, el camí que se'ns ofereix.
Crec en la Pasqua de Vida, sentit últim del nostre caminar. Crec en la seva memòria i en l'impuls que em dona per a ser Llum, Foc i Aigua pels nostres germans. Crec en la Creu i em sento agraït pel seu sacrifici i deslliurat de les meves febleses. Crec profundament que ho va fer també per a mi sense exigir-me cap resposta. Crec que la Pasqua em farà obrir-me a Ell i m'impulsarà a escampar els seus fruits i la seva vida.
Crec en la Església, amb majúscules i minúscules. Una església d'homes i dones lliures, feliços i compromesos. Crec en l'església que és llum en la foscor i altaveu dels que no poden parlar. Crec en aquesta comunitat de persones tocades per l'Amor de Déu, que es reuneix per a enfortir-se i s'alimenta de la Paraula que dona vida. Crec en tots els homes que lluiten per l'església universal i el Regne sense esperes.

Crec en Jesús, qui confia infinitament en nosaltres. Ell ens comprèn i ens espera, ens anima i ens reforça. Crec en el seu Amor i aquesta creença ens revitalitza. Creure en Ell, em fa creure i confiar en mi mateix i m'anima a col·laborar en la construcció del Regne. Em sento tan estimat que confio en Ell i m'atreveixo!!

Temàtica

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.