Salta al contenuto principale
La Plataforma Ciutadana de Solidaritat impulsa la creació de la Fundació Rosa Oriol amb l’objectiu d’oferir atenció a famílies en risc d’exclusió social
Manresa, 30 de juliol de 2010.- Avui ha tingut lloc a Manresa l’acte de signatura de constitució de la Fundació Rosa Oriol que ha comptat amb la presencia de la fundadora, els patrons, alguns voluntaris i la presidenta, Rosa Tous.
El Patronat de la Fundació està format pels membres següents:
· Rosa Oriol – Presidenta Honorífica
· Rosa Tous – Presidenta
· Elena Rakosnik – Vicepresidenta
· Xavier Gros – Tresorer
· Lluís Corominas – Secretari
· Sor Lucía Caram – Vocal
· Valentí Martínez – Vocal
· Vicenç Mauri – Vocal
· Pilar Rahola – Vocal
· Constantí Serrallonga – Vocal
· Enric Torres – Vocal
· Jordi Valls – Vocal
· Eliseo Varona – Vocal
La Fundació, impulsada per la Plataforma Ciutadana de Solidaritat, neix amb l’objectiu de prevenir, detectar i atendre la població en risc i actual situació d’exclusió social així com també de fomentar la sensibilització i la integració d’aquests col·lectius mitjançant xarxes de solidaritat amb voluntaris, empreses i professionals.
Les activitats de la Fundació consistiran en campanyes de sensibilització ciutadana, la creació d’un alberg i/o pisos d’acollida, formació, borsa de treball i la gestió del Banc dels Aliments, iniciatives sempre orientades a dotar d’alimentació i sostre a col·lectius desfavorits. La reinserció social de persones amb addiccions i problemes mentals serà també un dels seus objectius prioritaris.
La Plataforma Ciutadana de Solidaritat va ser creada el 2009 per Sor Lucía Caram del Convent de Santa Clara per tal d’oferir ajuda a aquells col·lectius més sensibles a l’actual situació de crisi econòmica mitjançant el Banc dels Aliments de Manresa.
Per qualsevol dubte, contacteu amb:
Sor Lucía Caram

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.