Salta al contenuto principale
Catalunya Religió
(CR) Aquest dimecres, 27 de febrer, el pare Abat del Monestir de Poblet, Josep Alegre, oferirà una breu reflexió de deu minuts, sota el títol "Com pregar?" a l'església de Santa Anna de Barcelona. Aquesta reflexió es farà en el marc de la iniciativa 15 minuts al COR.
La idea de 15 minuts al COR és aturar-se i trobar-se per meditar i pregar, al centre de Barcelona, cada migdia. Es tracta d’una iniciativa destinada a persones adultes en la fe, que volen aprofundir en el seguiment de Crist. És evident que aquesta comunitat orant laica està oberta a persones que no saben exactament si són o no són creients, però que hi ha una actitud de recerca interior tant implícita com explícita.

El format dels 15’ al COR, que es fa diàriament de 14:15h a 14:30h, és molt simple i repetitiu. Cada dia pregarem amb el mateix format, centrat en l’Evangeli, un estil de pregària apte per tots els estils i formes de fer en l’Església. Apte també per tots aquells que no tenen cultura religiosa ni monàstica. Les paraules de Jesús al centre de la nostra jornada laboral sabem que poden il.luminar i obrir portes interiors a la nostra vida.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.