Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Don Bosco) Més de 700 persones van assistir al concert de presentació del CD "Veus per a una nova evangelització" i van omplir aquest divendres la basílica de Santa Maria del Pi de Barcelona. Es tracta d'un projecte musical impulsat per la salesiana Carme Canadell i produït per la Fundació Unaveu i editat pel segell AxBmusic.

El concert ha comptat amb l'actuació dels artistes que participen en l'àlbum i ha servit per presentar les cançons al públic. El CD, a la venda des d'octubre, sorgeix com una resposta a la necessitat de tenir noves cançons en català per animar la pregària, les celebracions, etc. i així actualitzar el repertori de cançons de temàtica religiosa. Són cançons que tenen un missatge basat en els set elements de la Evangelització. El sacerdot Xavier Morlans és el director teològic d'aquest treball. El músic Àlex Blanco porta la direcció musical.

L'àlbum compta amb 19 cançons de diversos cantautors, compositors i intèrprets reconeguts, de diverses diòcesis de Catalunya: Toni Torrelles, Jaume Palau, la germana Glenda, Xavier Morlans, Marc Vilarassau, Neus Rodés, Joan Àguila, Javi Núñez, Carla Costa, Francisco García , Oriol Sabé, entre d'altres.

Aquí podeu llegir un ampli comentari del concert.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.