Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Aquest dissabte 11 al matí s’inaugurà la nova seu de la cúria del bisbat de Terrassa. L’obra es va iniciar el 2007 i és un nou edifici de més de cinc mil metres quadrats ubicats al carrer Vinyals de la capital del bisbat.

A l’acte d’inauguració hi assistiran el nunci Renzo Fratini i el president en funcions de la Generalitat José Montilla, com ja van fer en la inauguració de la nova seu del bisbat de Sant Feliu. L'acte institucional de benedicció i inauguració de l'edifici es farà a les 11 del matí. A les 5 de la tarda tindrà lloc la jornada de portes obertes i un refrigeri en el que el bisbe Josep Àngel Saiz Meneses rebrà als feligresos de les parròquies, institucions i moviments de la diòcesi.

També està previst que assisteixin a l’acte inaugural el cardenal Lluís Cardenal Martínez Sistach i l’arquebisbe de emèrit de Barcelona Ricard Maria Carles, a més de l’alcalde de Terrassa Pere Navarro, i altres alcaldes i regidors d'ajuntaments del territori diocesà, preveres, religiosos i membres del Consell Pastoral Diocesà i el Consell d'Economia.

Coincidint amb la inauguració de la seu diocesana, també s’ha fet públic el nomenament dels primers vicaris episcopals per a la diòcesi i la nova organització territorial del bisbat en tres zones pastorals. Manuel Fuentemilla Tarancón serà el vicari episcopal de la zona pastoral del Vallès Occidental; Lluís Pou Illa, del Vallès Oriental; i Joan Carles Montserrat Pulido, de Collserola.