Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

Find out more

(Escola Pia) Diumenge 28 d’octubre, al Parc de Can Rius (Caldes de Montbui), l’Escola Pia de Catalunya organitza la 2a. Edició de la Pia&Go, una cursa saludable i solidària oberta a tothom. El repte d’aquest any és arribar als 20.000 km i 1.500 participants. El que es recapti es destinarà íntegrament a programes d’atenció a joves en risc d’exclusió social de les seves fundacions.

La participació és oberta a tothom: alumnes, mestres, famílies, treballadors, empreses col·laboradores, i totes aquelles persones que vulguin aportar la seva energia a la causa solidària. Els participants, de forma individual o per equips, donaran els quilòmetres que acumulin a 4 grans projectes identificats cadascun amb un color: Beques escolars Internacionals (Groc); Posada en marxa de petits negocis (Vermell); Formació i acompanyament a joves MENA -Menors Estrangers No Acompanyats- (Blau) i Pisos d’acollida (Verd). La Pia&Go proposa 3 recorreguts: 15km de cursa de muntanya, un de 5km no cronometrat i un de 1,5 km on es tiraran pols de colors a l’inici i al final. També s’hi pot participar a través del Km0 o accedint al Parc i gaudint de la mostra de projectes solidaris.

L’Escola Pia de Catalunya organitza la cursa juntament amb SportsEvents360º i el patrocini principal de Calaf Construccions. Moltes empreses i institucions donen suport a aquesta celebració.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.