Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(El Punt Avui) El monestir de Montserrat viu aquest dissabte un dia especial. Per primer cop obre les portes a un grup d'homes –que prèviament s'hi han inscrit– perquè puguin viure un dia amb la comunitat i conèixer quina vida s'hi fa; resaran amb els monjos, dinaran amb ells, passejaran per les seves estances, podran entrar a la biblioteca i sortir als jardins privats... en una iniciativa que ha de servir per donar a conèixer la vida monàstica a qui hi estigui interessat i, per què no, per despertar l'interès d'algun candidat a monjo.

“No fem les jornades per captar monjos, però sí que és veritat que si no se'ns coneix ens tanquem les portes”, explica el germà Bernat Juliol, de 33 anys, el darrer a fer la professió solemne per quedar-se a perpetuïtat amb la comunitat benedictina de Montserrat.

Ho podeu llegir aquí. També podeu conèixer en aquest article l’activitat de Montserrat que el converteix en un monestir de referència.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.