Pasar al contenido principal
Catalunya Religió
Galeria de fotos Media

(Bisbat d'Urgell) La Fundació Esplais de Santa Maria de Núria (FEMN) del Bisbat d’Urgell va celebrar a Tornabous dissabte la Trobada de Centres d’Esplai que la conformen, amb l’assistència d’uns 330 membres entre infants i adolescents, i els seus monitors i responsables. Hi varen prendre part els esplais presents a Andorra; Balaguer, Castellserà, Bellcaire d’Urgell, Balaguer, Penelles, Bellvís, Val d’Aran i Tornabous, així com membre de les Colònies Mare Janer.

També hi van participar el president de la FEMN, Eloi Villalta i el consiliari, mossèn Joan Pau Esteban, i a la tarda l'arquebisbe Joan-Enric Vives que saludà els participants i els recomanà perseverar en la seva participació en els esplais com a lloc privilegiat educatiu catòlic on els joves poden aprendre els grans valors de la vida i la fe com són l’amistat, el respecte mutu, i, sobretot, l’amor a Jesucrist i al proïsme.

L’acte central de la jornada fou la celebració de l’Eucaristia presidida per Esteban. Durant el dia tingueren lloc altres activitats com una gimcana i una rua d’animació per Tornabous on els joves van poder conèixer altres joves cristians com ells dels esplais de la nostra Diòcesi.