Pasar al contenido principal
Catalunya Religió
fundacio-comtal-benestar-emocional

FUNDACIÓ COMTAL "És important tenir cura d'un mateix, per poder tenir cura dels altres". Aquesta és la idea principal de la guia que la Fundació Comtal acaba de publicar. '#CuidatXCuidar' és un seguit d’orientacions per cuidar el benestar emocional i aprendre a prevenir riscos i malestars.

Segons la Fundació Comtal, per poder adaptar-se als canvis de la vida i fer front a les dificultats s'ha d'estar sa emocionalment. Cuidar-se ajuda a suportar situacions d’estrès, a sentir-se bé amb un mateix, i a relacionar-se d’una forma sana amb l'entorn, entre altres aspectes importants de la vida.

La proposta de la fundació, '#CuidatXCuidar', està formada per orientacions i consells des de l'experiència i pràctica de la Fundació Comtal per la cura del benestar emocional. També hi ha recursos per treballar competències emocionals i aprendre a prevenir riscos i malestars. A més, la proposta compta amb accions que des de la Fundació Comtal es fan per a la promoció i millora del benestar emocional i que poden ajudar en el dia a dia.

Per descarregar la proposta de forma gratuïta, cal omplir les dades al formulari enllaçat.

La salut emocional en temps de postpandèmia

La situació provocada per la COVID-19 ha posat de manifest, entre altres coses, la importància que té la salut mental, convertint-se en un dels principals reptes de salut pública arreu del món.
La incertesa i altres factors estressants ha col·locat a les persones en major risc de sofriment. De fet, més de la meitat de la societat afirma que la seva salut mental ha empitjorat des de l’inici de la pandèmia.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.