Pasar al contenido principal
2 Catalunya Religió Vie, 28/08/2020 - 12:49
Galeria d'imatges

(Capítol Catedral de Barcelona) La Catedral de Barcelona va interrompre l'activitat cultural el dia 14 de març, amb la declaració de l'estat d'alarma, i va reobrir les portes a la visita turística el dia 2 de juliol, amb la voluntat de seguir possibilitant la visita a un dels edificis més rellevants arquitectònicament i cultural de la ciutat. S'han aprofitat aquests mesos d'inactivitat per millorar i ampliar els serveis que s'ofereixen als visitants.

D'una banda, s'ha creat una app amb la guia multimèdia que fins llavors s'havia ofert amb dispositiu de lloguer (ara fora d'ús). Cada visitant se la pot descarregar al mòbil i gaudir de l'explicació auditiva i visual de 30 espais i peces que configuren la història social i artística de la societat barcelonina dels darrers 1.000 anys, amb adaptació per a persones amb audició reduïda. També s'ha aprofitat per fer accessible a tothom l'aplicació que, des de les terrasses de l'edifici, permet identificar en 360º trenta dels edificis i espais més emblemàtics de la ciutat.

D'altra banda, aprofitant la gran demanda que hi ha hagut, s'han iniciat de manera regular visites guiades en català, castellà i anglès en horari de visita diürn, cada dissabte, i s'han restablert les visites nocturnes que permeten accedir a espais que habitualment no són visitables i a la contemplació crepuscular de la ciutat.

El Capítol de la Catedral de Barcelona està fent tots els esforços que té a l'abast per fer accessible, a locals i forans, el patrimoni que els ha estat encomanat, perquè tothom que vulgui pugui acostar-se i gaudir del que passades generacions ens han llegat i contemplar-ne la bellesa, fins i tot en aquests moments de contrarietats diverses.

El preu de l'entrada general és de 9€, inclou la possibilitat de veure el Cor gòtic, la Sala Capitular, l'accés a les terrasses i la guia multimèdia. Els barcelonins poden adquirir els serveis d'accés a les terrasses i la guia multimèdia per 5€.

Tots els productes es poden adquirir anticipadament a tickets.catedralbcn.org

L'horari de visita és de dilluns a dissabte, de 10,30 a 17,30h (darrer accés a les 17h); excepte festius religiosos.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imagen
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.