Vés al contingut

notícies relacionades

La Catedral de Barcelona adapta les visites a la nova situació

(Capítol Catedral de Barcelona) La Catedral de Barcelona va interrompre l'activitat cultural el dia 14 de març, amb la declaració de l'estat d'alarma, i va reobrir les portes a la visita turística el dia 2 de juliol, amb la voluntat de seguir possibilitant la visita a un dels edificis més rellevants arquitectònicament i cultural de la ciutat. S'han aprofitat aquests mesos d'inactivitat per millorar i ampliar els serveis que s'ofereixen als visitants.

Nova guia per gestionar l'expressió de les creences al carrer

(Direcció General d'Afers Religiosos) La Direcció General d’Afers Religiosos acaba de publicar la Guia per al respecte a la diversitat de creences a la via pública, amb la voluntat que esdevingui un instrument de referència per a abordar les demandes que formulen les entitats religioses a l’h

L'assistència religiosa a les presons, qüestió de dret i de dignitat

(Laura Mor –CR) “En medicina i salut l'espiritualitat es considera un element clau per a la recuperació de les persones. Si creiem que l'espiritualitat també és clau per a la rehabilitació i la reinserció dels presos a la societat, treballem-hi tots plegats”.

Dos llibres parlen del Camí Ignasià com a experiència de transformació

(Jesuïtes) Aquest divendres ha tingut lloc a Barcelona la presentació dels llibres 'Guía del Camino Ignaciano' i 'El Camino Ignaciano', del jesuïtes Josep Lluís Iriberri i Chris Lowney, publicats per l'Editorial Mensajero. Es tracta de dos llibres que proporcionen les claus per recórrer l'itinerari des del Santuari de Loiola, a Guipúscoa, fins a Manresa que va fer Ignasi de Loiola l'any 1522, i que s'ha convertit en ruta de pelegrinatge. 

panoràmica

Veure la fe