Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Catalonia Sacra) Prop de 2.000 persones han participat en les 48 activitats culturals proposades per Catalonia Sacra l’any 2016 i que s’han estès per tots els bisbats amb seu a Catalunya. Això suposa un increment de participació d’un 15% respecte al curs anterior.

El balanç global de les activitats és molt positiu; segons Dani Font, coordinador de Catalonia Sacra, la programació d’activitats ha aconseguit unir “qualitat, descoberta i sentit”. Font ressalta el fet que els participants valoren el fet que el patrimoni de l’Església a Catalunya s’expliqui “més enllà d’una visió purament històrica o arquitectònica” i que es busqui “donar raó del sentit que tenia i té per la comunitat cristiana”. També es valora molt el fet de poder comptar amb “ponents de primer nivell”, els quals reconeixen la valentia d’una proposta cultural d’aquesta naturalesa.

Ara Catalonia Sacra ja comença a treballar amb la programació cultural del 2017, que es presentarà al febrer. I al llarg d'aquestes festes, Catalonia Sacra proposa diverses activitats nadalenques.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.