Pasar al contenido principal
Catalunya Religió
jornada-profes
Jornada de mestres i professors de religió del 2023

FECC Ja estan obertes les inscripcions per a la 18a Jornada de mestres i professors de Religió a Catalunya. Sota el lema 'AprendrEnsenyar', la jornada que enguany se celebrarà el 13 d'abril al Seminari Conciliar de Barcelona, tractarà, entre altres, "la pedagogia de Déu". Les inscripcions per a participar-hi es poden fer fins al 10 d'abril.

La ponència central de la jornada anirà a càrrec del director del Col·legi Abat Oliba – Spínola, Jordi Cabanes, amb el títol 'La Pedagogia de Déu'. També estan previstes dues franges de tallers amb Aleix Bonfill, Cristina Casitas, Pilar Muro, Enric Armengou, Raül Benéitez, David García, Anna Eva Jarabo i Josep Maria Bové; tractant un ventall ampli de temàtiques relacionades amb l’Ensenyament de la Religió (ERE) des de diferents perspectives i representant també múltiples aproximacions d’institcons eclesials.

També hi haurà una segona conferència a la tarda, amb el títol 'La identitat i el diàleg, un binomi irrenunciable per a l’ensenyament de la Religió', impartida a mode coral per Rafael Muñoz i Pepe Chisvert, delegats d’ensenyament dels bisbats de Tarragona i Urgell, respectivament.

Un espai de referència per la comunitat educativa

La jornada és una iniciativa del Secretariat Interdiocesà d’Ensenyament de la Religió a Catalunya (SIERC) que organitza conjuntament amb l’Escola Cristiana des de l’any 2010 i és el lloc de referència de la comunitat educativa envers l’ERE.

Enguany compta amb el suport confirmat de les editorials Baula, Santillana i Edebé.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.