Pasar al contenido principal
Catalunya Religió
magic-line-inscripcions
Fotografia: Solidaritat SJD.

Solidaritat SJDArrenca la 10a edició de la Magic Line Sant Joan de Déu que ja té data de celebració: serà diumenge 26 de març de 2023. La caminada més multitudinària de Sant Joan de Déu no ha parat de créixer: enguany passarà per Catalunya, Madrid, Mallorca, València i, per primer cop, per Múrcia.

Des de Solidaritat Sant Joan de Déu expliquen que aquesta és una edició molt especial: "No només perquè fa 10 anys que caminem per un món millor sinó perquè ho tornarem a fer tots plegats, amb més força que mai”.

Les inscripcions es poden fer per equips d'un mínim de 4 persones i un màxim de 20 amb un portaveu. Poden apuntar-se grups d’amics, empreses, companys de feina o una família. En el moment de la inscripció es trien un dels més de 20 recorreguts que s’ofereixen entre tots els territoris. Els equips han de marcar-se un repte solidari que es destinarà a causes i projectes solidaris de Sant Joan de Déu.

“10 anys caminant junts”

La Magic Line de Sant Joan de Déu fa 10 anys que camina per qui més ho necessita i l’edició d’aquest any compta amb la il·lustradora i directora d’art Olga Capdevila que ha creat un cartell molt festiu, alegre i dinàmic. La proposta pretén reflectir tots els valors de la Magic Line SJD: solidaritat, compromís, alegria, treball en equip, festa, caminar, natura, sostenibilitat, inclusió, captació de fons i agraïment.

Al llarg de totes les edicions, la Magic Line SJD ha recaptat més de 2.000.000 euros, amb els quals s’han finançat 290 projectes destinats a les persones que més ho necessiten. Aquestes donacions s'han aconseguit gràcies als esforços de 100.000 persones.

Des de l’organització afirmen que “som el que compartim, i el primer pas per demostrar-ho és crear un equip i fer la inscripció!”. L'esdeveniment va néixer l'any 2014 amb la voluntat d'ajudar i acompanyar qui més ho necessita, des d'aleshores ha permès finançar programes de suport a infants, adults i persones grans que atenen als centres de Sant Joan de Déu i entitats socials properes.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.