Vés al contingut

notícies relacionades

"La Magic Line Sant Joan de Déu 2022 recuperarà el seu esperit inicial"

(Magic Line) 'Som el que compartim' és el lema de la nova edició de la Magic Line organitzada per l'Obra Social Sant Joan de Déu. La tradicional cursa serà el 20 de març i l'organització ha explicat que es tracta d'un any "molt especial" perquè "podrem tornar a caminar junts". 

Més de 5.700 persones caminen una Magic Line SJD que fa la volta al món

(Solidaritat SJD) La nova edició adaptada de la Magic Line es consolida a Barcelona, Mallorca i València i arriba més lluny que mai portant la solidaritat a llocs com: Canàries, Sevilla, Euskadi, Madrid, Galícia, els Pics d’Europa i Anglaterra, Japó, Holanda o Nova Zelanda.

Torna la Magic Line Sant Joan de Déu

(Solidaritat Sant Joan de Déu) La vuitena edició de la Magic Line SJD serà el proper 30 de maig. Es tracta d’una edició molt especial que arriba un any després de l’inici de la pandèmia de la COVID-19, i per això aquest any la mobilització solidària de Sant Joan de Déu creix i traspassarà fronteres. 

La Magic Line Barcelona bat rècords de participació

(Solidaritat Sant Joan de Déu) La 7a edició de la Magic Line Sant Joan de Déu a Barcelona ha estat un èxit de participació amb gairebé 1.000 equips participants i 13.000 persones caminant per combatre la injustícia social i sensibilitzar sobre els col·lectius en situació vulnerable.

Magic Line, torna la marató solidària de Sant Joan de Déu

(SJD) La sisena edició de la Magic Line Sant Joan de Déu engega el 25 d’octubre quan s’obriran inscripcions per les caminades de Barcelona, Mallorca i València. Enguany s’incorpora la ciutat valenciana a aquesta mobilització que anualment mou més de 15.000 participants i permet recaptar més de 400.000€ en favor de les persones en situació vulnerable. Gràcies a la Magic Line SJD ja s’han finançat més d’un centenar de projectes socials. La caminada

300 accions per la Magic Line arreu del territori

(Sant Joan de Déu) El proper 25 de febrer tindrà lloc la 5a edició de la Magic Line Sant Joan de Déu de Barcelona, una caminada solidària per equips que cada any mobilitza durant més de 4 mesos entorn a 15.000 persones per combatre les situacions de vulnerabilitat de la societat.

Veure la fe