Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Arquebisbat de Tarragona) L’arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas, i Eduard Llop, representant de l’ONGD Coopera, han signat el conveni de cessió gratuïta de dos dels grans edificis que són propietat de l’arquebisbat de Tarragona com són el Seminari de Tarragona i la Casa d’Exercicis Cardenal Arce de La Selva del Camp. Aquesta cessió permetrà l’acollida de més d’un centenar de refugiats ucraïnesos i s'ha formalitzat aquest dimecres.

L’arquebisbat oferirà aquests edificis com a espai d’acollida i residència temporal, mentre que Coopera, amb més de vint-i-cinc anys d’experiència a Ucraïna en l’ajut a orfes i acollida familiar, s’encarregarà de l’acompanyament de les persones que hi viuran i que està previst que arribin d’aquí dues setmanes.

L’arquebisbat també ha posat a disposició tots els serveis i recursos de les escoles diocesanes de Tarragona per tal de garantir l’escolaritat dels nens i nenes refugiats i la seva participació en les activitats extraescolars.

Aquesta iniciativa se suma a les moltes campanyes i projectes que les parròquies, Càritas i altres organitzacions eclesials estan impulsant per tal d’acollir els refugiats.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.