Pasar al contenido principal
Catalunya Religió
Galeria de fotos Media

(Caputxins) Aquest dissabte coincidint amb la festivitat de santa Eulàlia, els frares caputxins han celebrat al convent d'Arenys de Mar la professió definitiva de fra Òscar Bernaus. La celebració ha comptat amb molts assistents, tant d'Arenys com amics i familiars de fra Bernaus que, al final, ha adreçat unes paraules d'agraïment.

Fra Òscar Bernaus va néixer a Castelldans, a les Garrigues, l’any 1976. Va estudiar filologia clàssica a Barcelona, i va ser professor de català a Alemanya, en l’àmbit universitari. Va començar el seu itinerari entre els caputxins l’any 2015, i va fer els seus primers vots el 3 de febrer de 2017. Ara està estudiant teologia, ha fet algunes col·laboracions en el volum recentment publicat Pregàries cristianes antigues i participa en la pastoral acompanyant alguns grups.

La data de la celebració té un significat especial per als caputxins de Catalunya. I és que, al Desert de Sarrià, a la capella de santa Eulàlia, és on els caputxins es van establir per primera vegada al territori, i "sempre ens hi hem sentit especialment encomanats", expliquen.