Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Càritas Diocesana de Terrassa) La Coral Albada de Granollers, en el marc de la celebració dels seus 40 anys d’història, va decidir crear una obra coral amb un jove director. Aquesta idea inicial els ha dut a produir ToGetArt Creacions. El projecte s’inspira en l’obra Requiem for the Living i busca provocar un moviment interior per cercar una resposta. Una obra que, lluny dels rèquiems tradicionals, versa de la vida i no de la mort.

Després d’un any d’assaigs, i en tant que entitat d’Església, la Coral ha decidit fer diverses representacions amb finalitat solidària, en benefici de les persones més vulnerables de la societat. Amb la voluntat d’obrir les representacions al màxim de persones s’ha buscat dues ubicacions en diferents espais de les diòcesis de Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Terrassa.

La propera representació d’aquesta producció musical serà el 15 de febrer a les 19h al Teatre de la Passió d’Esparraguera. La sessió serà en benefici de Càritas Catalunya.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.