Pasar al contenido principal
Catalunya Religió
omella
Joan Josep Omella amb el braç embenat a la presentació de la Barcino Sacra Card

CR L'arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella, es dirigia aquest dilluns cap al Vaticà quan va patir una lesió a la mà en ensopegar-se amb una vorera. "Si és que no et pots fiar de les voreres de Roma, Barcelona està molt més cuidada en comparació", ha explicat entre riures a la roda de premsa d'aquest dijous que ha servit per presentar la nova Barcino Sacra Card.

Omella ha fet broma: "No m'he barallat amb ningú". L'arquebisbe ha explicat que s'ha trencat un os de la mà, però que es troba bé. Tant és així, que després que l'embenessin, el cardenal va mantenir els plans previstos del seu viatge a Roma.

Una nova trobada amb el Papa

Al Vaticà, l'arquebisbe Omella hi ha estat amb motiu del nou Consell de Cardenals que s'ha celebrat aquesta setmana amb la presència del papa Francesc, recentment operat.

Els cardenals han explicat que en la seva reunió han parlat sobre els primers passos per posar en pràctica la constitució apostòlica Praedicate Evangelium. També s'ha parlat del Sínode, la protecció de menors i l'actual conflicte a Ucraïna.

El Papa va nomenar Omella membre del Consell de Cardenals aquest mes de març. Des de llavors, els cardenals del nou consell s'han trobat en dues ocasions diferents.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.