Pasar al contenido principal
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(La Salle) Durant aquesta primera setmana de juliol, són molts els membres de la comunitat educativa de La Salle Catalunya que participen a les diverses formacions que s’han agendat. En són un exemple, les jornades celebrades a Sant Martí de Sesgueioles, a Cambrils i al barri de la Bonanova de Barcelona.

Per una banda, un grup important participa al FICAT (Formació Institucional de Catalunya) que es celebra a Sant Martí Sesgueioles, sota la batuta de l’equip de Formació i Missió Compartida.

D’altra banda, un segon grup realitza Formació en el mètode HARA al Casal Sant Josep de Cambrils; i mentrestant un tercer grup completa el curs d’especialista universitari en ensenyaments de religió catòlica a ESO; ambdos grups dirigits per l’Equip de Pastoral.

Finalment, La Salle Bonanova acull formacions en pedagogia i innovació sobre Aprenentage Cooperatiu per a mestres d’infantil, d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius; Matemàtiques per a mestres d’Infantil i Primària; competències per a mestres de primària i secundària; ús educatiu de les noves tecnologies a l’aula i FAIG.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imagen
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.